Η ΑΕΚ από αύριο (24/7 21:00) ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στον 2ο προκριματικό του Conference League και ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή της λίστα για τα παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες. Ο Ματίας Αλμέιδα προτίμησε να αφήσει εκτός τρεις μεταγραφές του, αλλά και τον διεθνή μέχρι πρότινος Στίβεν Τσούμπερ.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, όπως αποτυπώνεται παρακάτω: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Θεοχάρης, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.

Όπως γίνεται κατανοητό ο Οντουμπάτζο που ήρθε πριν από λίγα 24ωρα δεν είναι μέσα στη λίστα και οι επιλογές για το δεξί και αριστερό μπακ είναι πολύ συγκεκριμένες. Στα δεξιά είναι μονάχα ο Ρότα και στα αριστερά βρίσκεται ως βασική επιλογή ο Χατζισαφί και μοναδική εναλλακτική ο Σταύρος Πήλιος ο οποίος δεν φαίνεται να έχει ωστόσο… μέλλον στην ομάδα, άλλωστε η ΑΕΚ ψάχνει ποδοσφαιριστή στη θέση.

Επομένως τουλάχιστον όσον αφορά τον 2ο προκριματικό, αλλά λόγω ημερομηνιών και τον 3ο όπου τα παιχνίδια είναι στις 8 και 15 Αυγούστου, μοιάζει δύσκολο να βρεθεί αμυντικός, όσον αφορά στα αριστερά, αφού στα δεξιά υπάρχει ο Οντουμπάτζο, για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να παίξει.


Previous articleΠροχωράει θετικά του Τισουνταλί – Αυτό είναι το ποσό της διαφαινόμενης συμφωνίας ΠΑΟΚ-Γάνδης
Next articleΟλυμπιακός: Το ποσό που διαπραγματεύεται η Τσσκα Μόσχας για τον Γουίλιαν Ρότσα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here