Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι παλεύει εδώ και αρκετές ημέρες να κλείσει την υπόθεση του Μαντί Καμαρά ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι μέρες περνούν και ο Αφρικανός δεν έχει δώσει απάντηση στους πρωταθλητές Ελλάδας που δεν θα μπορούν να περιμένουν για μεγάλο διάστημα τον 27χρονο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προσφέρει ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον μέσο από τη Γουινέα με ετήσιες καθαρές αποδοχές ύψους 1.4 με 1.5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα υπάρχουν και μπόνους που ανεβάζουν περίπου στα 1.6 με 1.7 εκατ. ευρώ την οριστική και τελευταία προσφορά του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη.

Ο Μαντί Καμαρά και το περιβάλλον του έχουν κρατήσει σταθερά τις απαιτήσεις τους στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τέτοια προσφορά, αλλά και ανταγωνιστή εκτός από την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Αφρικανός δεν έχει στο τραπέζι, οπότε πλέον κινδυνεύει να μείνει… ξεκρέμαστος.

Τη φετινή σεζόν ο Καμαρά πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 210 παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους, έχοντας ως απολογισμό 20 τέρματα και 14 ασίστ.

loading...

Previous articleΠλησιάζει στην Μπενφίκα ο Παυλίδης!
Next articleΚαι πάλι η Γκέτεμποργκ για Κάρλσον

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here