Ποιους παίκτες πρέπει να κρατήσει στην ομάδα, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μια ιστορική για τον ίδιο σεζόν, καθώς έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του, ωστόσο, δεν κατάφερε να δικαριθεί, αφού στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα πήρε την 3η θέση, μένοντας μακριά από τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά.

Παρακάτω, θα διαβάσετε τις ανανεώσεις που οφείλει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να επιστρέψει στον «θρόνο» της Superleague.

Ποντένσε

Η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη της φετινής πορείας των «ερυθρολεύκων», καθώς ο Πορτογάλος έδιεξε σε όλους την αστείρευτη ποιότητα του.

Τα 15 γκολ και οι 13 ασίστ «μιλούν» από μόνα τους για τον 29χρονο εξτρέμ και μια ενδεχόμενη παραμονή του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάρμο

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αλλαγή εικόνας του Ολυμπιακού είναι ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο δανεισμός του από την Πόρτο βελτίωσε την άμυνα της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, καθώς λειτούργησε ως σταθερά της ανασταλτικής λειτουργίας.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων από την Πόρτο, σε μια κίνηση που θα διευκολύνει κατά πολύ τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Ελ Κααμπί

Ο άνθρωπος που με τα δικά του γκολ έφερε τον Ολυμπιακό στον τίτλο του Conference League είναι δεδομένο πως θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο όγκο του ενδιαφέροντος στην καλοκααιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έτσι κι αλλιώς, ο εντυπωσιακός αριθμός των 33 τερμάτων αρκεί από μόνος του για να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντικός είναι ο Μαροκινός επιθετικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Μαροκινό στον Πειραιά, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανανέωση.

Τζολάκης

Ο μοναδικός Έλληνας της λίστας είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης, με τον Έλληνα γκολκίπερ να δείχνει πως στέκεται πια στο υψηλό επίπεδο.

Από τη μέση της σεζόν και μετά, καθιερώθηκε ως βασικός και η πρόθεση του συλλόγου να τον κρατήσει έχει γίνει πια ξεκάθαρη, με το βλέμμα τόσο στη σημερινή όσο και στην επόμενη μέρα.

loading...

Previous articleΗ πρόταση των 5εκ. ευρώ του ΠΑΟΚ στον Μαντί Καμαρά και η αλλαγή στάσης του παίκτη
Next articleΗ πιο σημαντική μεταγραφή για τους πρώτους 5 της Superleague!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here