Ο ΟΦΗ τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα έκλεισε και το κενό που είχε δημιουργηθεί στα φορ με την απόκτηση του Έντι Σαλσίδο ως δανεικό από την Ίντερ. Ο Ιταλός επιθετικός ανήκει στους Μιλανέζους και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, επομένως μένει να φανεί το αν οι Κρητικοί μπορέσουν να τον κρατήσουν και ως ελεύθερο μετά το τέλος του δανεισμού του.

O Σαλσίδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζένοα φτάνοντας σε δύο χρόνια από τα 16 ως τα 18 του, να έχει 35 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ με τους Γενοβέζους, καταγράφοντας μάλιστα και 3 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Η Ίντερ που είχε εντοπίσει το ταλέντο του τον απέκτησε έναντι 10εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Ο Ιταλός φορ πέρασε μεταξύ άλλων διετή δανεισμό στην Ελάς Βερόνα με την οποία αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια, με 4 γκολ και 2 ασίστ. Ενώ αργότερα βρέθηκε και στην Σπέτσια για ένα έτος, και στις Μπάρι, Ελντένσε και Λέκο από ένα εξάμηνο. Συνολικά με την U19 της Ίντερ έχει φτάσει τα 31 παιχνίδια με 13 γκολ και 4 ασίστ.

Ενώ την περσινή σεζόν συνολικά είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε Ελντένσε και Λέκο. Πρόκειται για παίκτη που έχει αγωνιστεί και αρκετές φορές ως αριστερό εξτρέμ, ενώ έχει κληθεί και διεθνής με την U21 της Ιταλίας. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στο 1εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here