Ο Άρης κάνει μια σημαντική προσπάθεια να κλείσει ένα μεγάλο όνομα για την επίθεση του. To όνομα αυτού, Μουνίρ Ελ Χανταντί, γνωστός από το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Λας Πάλμας. Ο 28χρονος Μαροκινός αγωνίζεται τόσο σαν δεύτερος επιθετικός όσο και σαν δεξί εξτρέμ και καλύπτει τα «θέλω» του Άκη Μάντζιου.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και κατάφερε περνώντας από όλα τα τμήματα να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Συνολικά έφτασε να κάνει 94 συμμετοχές με όλα τα τμήματα των Καταλανών οι 56 με την ανδρική ομάδα, σκοράροντας 12 φορές και μοιράζοντας 11 ασίστ. Έπεσε όμως και σε χρονιές που η ομάδα της Βαρκελώνης… μεσουρανούσε και επομένως δεν είχε θέση ούτε καν στο ροτέισον περνώντας αρκετούς δανεισμούς.

Πιο συγκεκριμένα την περίοδο 2016-2018 βρέθηκε πρώτα στη Βαλένθια και μετά στην Αλαβές. Εκεί κράτησε βασικό ρόλο με γεμάτες χρονιές, ωστόσο στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, έμεινε μόνο έξι μήνες αφού μετέπειτα πωλήθηκε στη Σεβίλλη… όσο-όσο έναντι μόλις 1εκ. ευρώ.

Στην Ανδαλουσία παρέμεινε για 2.5 χρόνια πραγματοποιώντας συνολικά 113 συμμετοχές με 25 γκολ και 7 ασίστ. Τις δύο τελευταίες σεζόν τις πέρασε επίσης με πολλές συμμετοχές, σε Χετάφε και Λας Πάλμας αντίστοιχα ωστόσο δεν παρέμεινε για παραπάνω σε καμία από τις δύο.

Ένα μεγάλο θετικό είναι πως ο Μαροκινός αγωνίζεται με τεράστια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχοντας σχεδόν μοιρασμένα παιχνίδια. Αν και ξεκίνησε με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας κατέληξε στην ανδρική του Μαρόκου με την οποία έκανε 11 συμμετοχές και 2 γκολ τη διετία 2021/22 και έκτοτε δεν έχει κληθεί.

Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2.5εκ. ευρώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του:



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here