Ο Φραντζί Πιερό είναι ο εκλεκτός για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, αφού αναμένεται να αποτελέσει τη δυάδα της επίθεσης μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία. Με καταγωγή από την Αϊτή ο 29χρονος ανήκει στην Μακάμπι Χάιφα και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μετακίνηση του στην Ένωση.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Πιερό αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, στους Χάσκις, στους Σικόουστ Γιουνάιτεντ, στους Σάντικλεερς, πριν πάει το 2018 στο Κολοράντο. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός Αμερικής, στη Μουσκρόν για ένα χρόνο. Το 2019 βρέθηκε στην Γκινγκάμπ μέχρι και το 2022, με τους Ισραηλινούς να τον αποκτούν έναντι 1.6εκ. ευρώ.

Με τη Μακάμπι Χάιφα ο 29χρονος φορ έχει φτάσει τις 106 συμμετοχές, με 43 γκολ και 18 ασίστ. Τη χρονιά που τελείωσε ο 29χρονος κατάφερε να σκοράρει 26 φορές, μοιράζοντας και 8 ασίστ σε 50 αναμετρήσεις. Ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 4 παιχνίδια.

Ο Πιερό είναι και διεθνής με εκπληκτικές επιδόσεις με την Αϊτή, αφού σε 30 παιχνίδια έχει 21 γκολ. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 3εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here