Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Αζεντίν Ουναχί αφού οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ψάχνουν την ενίσχυση στο κέντρο. Ο Μαροκινός χαφ ανήκει στη Μαρσέιγ, έχοντας συμβόλαιο ως το 2027.

Η καριέρα του Αφρικανού ξεκίνησε από τη χώρα του, το Μαρόκο και από το 2018, μόλις ενηλικιώθηκε μετακινήθηκε στο Στρασβούργο. Αγωνίστηκε για 35 παιχνίδια στην β’ ομάδα μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 που πήρε μεταγραφή στην Αβράνς. Μετά από μόλις μια σεζόν τον απέκτησε η Ανζέ με την οποία είχε μιάμιση εξαιρετική σεζόν.

Ενδιάμεσα και την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Μαρόκου και τον Ιανουάριο του 2023, τον απέκτησε η Μαρσέιγ έναντι 8εκατ. ευρώ. Από τότε έχει παίξει σε 44 παιχνίδια, με 3 γκολ και 1 ασίστ. Ο Αφρικανός έχει την ευχέρεια να παίζει τόσο ως κεντρικός χαφ, δηλαδή “8” που είναι και η βασική του θέση, αλλά και ως “10” και “6” αν χρειαστεί.

Με το Μαρόκο είναι διεθνής από τον Ιανουάριο του 2022 και ήδη μετρά 30 παιχνίδια και 5 γκολ. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 12εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here