Η Λαμία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα. Ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος μετά το πέρασμα του από την Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο 36χρονος μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε συνδεθεί και με τον Ηρακλή αλλά τελικά θα συνεχίσει στην Super League. Ο Δραμινός ξεκίνησε την καριέρα του από την Σκόντα Ξάνθη και τα τμήματα των ακαδημιών χωρίς συμμετοχή στην ανδρική ομάδα και πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο.

Από το 2008 ως το 2012 ο Σιόβας παρέμεινε στη Νέα Σμύρνη, πέρα από ένα εξάμηνο δανεισμό στον Ιωνικό. Συνολικά έφτασε τις 78 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ και έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με 300χιλ. ευρώ.

Στον Πειραιά παρέμεινε μια πενταετία, εκτός από ένα εξάμηνο δανεισμό στη Λεγκανιές. Ο Σιόβας έφτασε εκεί τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με 107 παιχνίδια, 3 γκολ και 4 ασίστ. Το 2017 η Λεγκανιές έβγαλε από τα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ, παραμένοντας μια τριετία εκεί με αντίστοιχες γεμάτες σεζόν, με 108 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Πριν το πέρασμα του από την Ολλανδία, ο Σιόβας βρέθηκε στην Ουέσκα με μια ακόμη γεμάτη σεζόν. Την τελευταία διετία στην Φορτούνα Σιτάρντ ο Έλληνας σέντερ μπακ αγωνίστηκε σε 65 παιχνίδια με 2 γκολ. Ο 36χρονος πλέον σέντερ μπακ έχει υπάρξει και διεθνής με 20 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι 350χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here