Δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται κοντά στο top-5 των free agents, ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι πάνω από τους ελεύθερος ποδοσφαιριστές.

Με όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να στρέφεται πλέον στους free agents για μεταγραφές, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται κοντά στους 5 κορυφαίους σε αξία σε όλον τον κόσμο.

Θυμηθείτε εδώ τους top-5 των ελεύθερων:

Την προσοχή μας, κέρδισε ο 19χρονος Μιγκέλ Σιλβέιρα Ντος Σάντος, ο οποίος σε αρκετά μικρή ηλικία βλέπει μια αρκετά μεγάλη χρηματιστηριακή αξία η οποία δεν… αντιπροσωπεύεται μέχρι στιγμής από την παρουσία του στο γήπεδο.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος (κυρίως πίσω από τον επιθετικό) και έχει αγωνιστεί μόλις ένα 90λεπτο στην καριέρα του.

Έχει αγωνιστεί σε Κόπα Λιμπερταδόρες και στο Σουνταμερικάνα, αλλά πάντοτε ως αλλαγή, ενώ με την Κ17 της Εθνικής Βραζιλίας έχει μόλις 1 συμμετοχή και 1 γκολ, ενώ έκτοτε βρισκόταν στον πάγκο σε κάθε άλλο παιχνίδι.

Έχει 0,20 xGoals, που είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή της θέσης του, αλλά 0,12 γκολ ανά αγώνα.

Τέλος, στο παιχνίδι ένας με έναν, έχει μόλις 27% επιτυχημένων ενεργειών που είναι πολύ κακό για έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση.

Οι ενέργειές του και η παρουσία του μέχρι στιγμής, δε δικαιολογούν την χρηματιστηριακή αξία των 2 εκατομμυρίων την οποία έχει, αλλά η οποία βρισκόταν στα 3.5 εκατομμύρια παλαιότερα, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ποδοσφαιριστή με… υπεραξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

loading...

Previous articleΑνακοινώθηκε από άλλη ομάδα ο Σονόρα που ήθελαν Άρης και Παναθηναϊκός
Next articlePOLL: Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Μπιλάλ;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here