Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ενίσχυση στο δεξί σέντερ μπακ για να καλύψει το κενό που άφησε o Τροστ Εκόνγκ και όχι μόνο ψάχνει κάτι τέτοιο αλλά αναβάθμιση. Έτσι οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας στράφηκαν στην περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου.

Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί αφού ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα και μένει η επιβεβαίωση από τη μεριά της Κάλιαρι. Η καριέρα του 27χρονου διεθνή ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όμως πολύ γρήγορα τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Άλκμααρ και συνέχισε εκεί την καριέρα του.

Ουσιαστικά εκεί… ανδρώθηκε και ποδοσφαιρικά αφού πέρασε τις U17,U19 και U21. Συνολικά έφτασε τις 69 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ, πριν τον χειμώνα του 2015 ανέβει στην πρώτη ομάδα. Εκεί έμεινε μέχρι και τον περσινό Σεπτέμβρη αναλαμβάνοντας συνολικά ηγετικό ρόλο και αποχώρησε από την Ολλανδία για την Ιταλία με 213 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ.

Από το 2023 ανήκει στην Κάλιαρι με την οποία δεν κατάφερε να κάνει μια γεμάτη χρονιά και λόγω τραυματισμών, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές (13 σε πρωτάθλημα, 2 σε Κύπελλο) και πιάνοντας περίπου 1070′ αγωνιστικά λεπτά. Έχει εν μέρη την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, μετρώντας 34 συμμετοχές από τον Οκτώβριο του 2019 που κλήθηκε για πρώτη φορά.

Τέλος ο Ροδίτης σέντερ μπακ έχει αξία 2.5εκατ. ευρώ στο transfermarkt.

Δείτε παρακάτω highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here