Σήμερα Τρίτη (4/6) ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην ηγεμονική πρόταση που του έχει κατατεθεί. Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Ιταλός προπονητής απέρριψε την προοπτική του Τριφυλλιού.

Με ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντι Μάρτζιο δίνει τη σχετική πληροφορία και αναφέρει:

«Η καριέρα του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο δεν θα ξεκινήσει ξανά στην Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο, μάλιστα, απέρριψε την πρόταση που είχε παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός. Ο Τοσκανός προπονητής είχε πάρει μερικές μέρες για να σκεφτεί, με τη σημερινή ημερομηνία να λήγει η προθεσμία για την αποδοχή ή την απόρριψη της προσφοράς.

Τελικά ο Σάρι αποφάσισε να αρνηθεί τη σημαντική οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού: άρα, καμία Ελλάδα στο μέλλον του. Ελεύθερος από τυχόν συμβατικούς περιορισμούς μετά την απόλυσή του από τη Λάτσιο τον Μάρτιο, ο Σάρι περιμένει λοιπόν μια ελκυστική προσφορά για να ξεκινήσει ξανά. Στην καριέρα του, θυμόμαστε, έχει ήδη προπονήσει στο εξωτερικό, στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2018-2019 στον πάγκο της Τσέλσι.»

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Αλφρέντο Πεντουλά, διέψευσε τον συνάδελφο του, τονίζοντας πως ο «ο 65χρονος δεν έχει απαντήσει στον Παναθηναϊκό».

loading...

Previous articleVIDEO: Δείτε τον «Ιβοριανό Καντέ» που είναι στη λίστα της ΑΕΚ
Next articleΔιαψεύδει Ντι Μάρτζιο ο Πεντούλα: «Καμία αρνητική απάντηση Σάρι στον Παναθηναϊκό» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here