Η υπόθεση Οντουμπάτζο που υπάρχει εδώ και μήνες για την ΑΕΚ, αναθερμάνθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον Άγγλο μπακ να αποτελεί διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα. Για τον Άγγλο μπακ στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, φαίνεται πως ενεπλάκησαν τα ονόματα των Ζίνι και Παόλο Φερνάντες, ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Η ΑΕΚ δεν μοιάζει να είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο μεν Πάολο Φερνάντες βρίσκεται ήδη στη λίστα των Θεσσαλονικέων, οπότε τα δεδομένα είναι αρκετά συγκεκριμένα. Όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία των δύο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αμφότεροι είχαν δευτερεύοντα ρόλο στην Ένωση, με τον μεν Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να μην αγωνίζεται τόσο πολύ και λόγω τραυματισμών και τον Ζίνι να έχει τεράστιο ανταγωνισμό μέχρι πρότινος στη θέση του επιθετικού.

Ο Ανγκολέζος επιθετικός έχει συνολικά τις δύο τελευταίες σεζόν που έχει πάρει… μυρωδιά πρώτης ομάδας, 13 συμμετοχές χωρίς γκολ και ασίστ προς το παρόν. Ενώ με την β’ ομάδα έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, με 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο 22χρονος ερχόμενος στον Άρη θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερα λεπτά, βέβαια προς το παρόν οι Θεσσαλονικείς έχουν τον Λορέν Μορόν στη θέση του επιθετικού.

Από την άλλη όσον αφορά τον Πάολο Φερνάντες, την τελευταία διετία που έχει πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε λόγω τραυματισμών όπως ειπώθηκε και νωρίτερα δεν κατάφερε να έχει ενεργό ρόλο, με 127 αγωνιστικά λεπτά σε 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Το βέβαιο είναι πως αμφότεροι θα προσθέσουν ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τον Άρη, αν τους αποκτήσουν οι κίτρινοι, χάνοντας ωστόσο αρκετά σε αμυντική ποιότητα βέβαια σε πιθανή απώλεια του Οντουμπάτζο.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here