Αρκετά κοντά στην επιστροφή του στον Άρη είναι ο Σωκράτης Διούδης. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε εκ νέου επαφή όπως και το περσινό καλοκαίρι με τους ανθρώπους των κίτρινων, εκδηλώνοντας και πάλι την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Το συμβόλαιο του με τους Πολωνούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, επομένως θα πρέπει να βρεθεί κάποια φόρμουλα, είτε αποδέσμευσης του παίκτη, είτε ίσως κάποιου δανεισμού, εφόσον και ο ίδιος δεν έχει επιθυμία να μείνει στην Ζαγκλέμπιε. Ο Σωκράτης Διούδης είναι… παιδί του Άρη καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίστηκε στην ομάδα σε δύο διαφορετικές περιόδου.

Αν ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέψει αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του, μετά το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2014, αλλά και τη χρονιά 2016/17, μετά τη μεταγραφή του από την Μπριζ και πριν μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό.


Previous articleΣτην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Περέιρα
Next articleΠαίκτης της Λέουβεν ο Βερστράτε: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, η Λέουβεν είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here