Ποιοι μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Άρης και ΠΑΟΚ συγκρούονται σε μια σπουδαία συνάντηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η οποία θα κρίνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήτη στη Superleague.

Σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι λογικό οι δύο οργανισμοί να πειρμένουν ορισμένους ποδοσφαιριστές να ξεχωρίσουν, δίνοντας τη νική στην ομάδα τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τρεις παίτκες των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω ντέρμπι.

Λορέν Μορόν

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με κάποιον διαφορετικό από τον Ισπανό κεντρικό επιθετικό, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, με 19 τέρματα τη φετινή σεζόν, γεγονός που τον καθιστά απειλή για οποιαδήποτε άμυνα.

Σκόρερ του γκολ που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας για την πρεμιέρα των playoffs, ο Μορόν έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του Άρη ενόψει και του αυριανού ντέρμπι.

Φήμες από Τουρκία για… χρυσό συμβόλαιο στον Μορόν!

Ζαν Ζουλ

Ο Καμερουνέζος χαφ δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του Μάντζιου επί της Λαμίας και είναι φανερή η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Έλληνας προπονητής.

Ο μέσος του Άρη τείνει να ξεχωρίζει στα ντέρμπι, με το αγωνιστικό στυλ των «κιτρινόμαυρων» να προσιδεάζει στα χαρακτηριστικά του πρώην χαφ της Γκόρνικ.

Κίκε Σαβέριο

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ μπορεί να μη διανύει την καλύτερη φάση της σεζόν, όμως κατέχει μια πολύ καλή… προϊστορία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Άρη, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες εμφανίσεις σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης, καταγράφοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε αυτά τα παιχνίδια.

loading...

Previous articleΗ Φορτούνα του Τζόλη αντιμετωπίζει την Μπόχουμ για μια θέση στην Μπουντεσλίγκα
Next article«Παυλίδης για αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here