Ποιοι ακολούθησαν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο Άρης βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, έχοντας συμπεριλάβει ορισμένους παίκτης των τμημάτων υποδομής στην αποστολή, η οποία σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο.

Παράκτω, μπορείτε να διαβάσετε ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και να δείτε ορισμένες βασικές πληροφορίες για τη σεζόν ποθ ολοκλήρωσαν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες του Άρη.

Κωνστατνίνος Κουτρουλίδης

Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι γεννημένος το 2006 και φέτος βρέθηκε στο ρόστερ της ομάδας Κ19 των «κιτρινόμαυρων», καταγράφοντας μάλιστα και μια συμμετοχή στη Superleague U19.

Κορωναίος Σεβαστίδης

Από τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες της προετοιμασίας, ο Σεβαστίδης αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι γεννημένος το 2007. Με την ομάδα Κ19 πήρε σημαντικές ευκαιρίες, κάτι που αποτυπώνεται στις 13 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα υποδομής.

Κωνσταντίνος Χαρούπας

Ο 16χρονος επιθετικός είναι κατά κύριο λόγο μέλος της Κ17 του Άρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ταλέντο του δεν εκτιμάται στην Κ19. Φέτος πήρε την ευκαιρία σε 2 παιχνίδια, βρίσκοντας μάλιστα και δίχτυα.

Οζέρ Μεμέτογλου

Ο νεαρός μέσος έχει γεννηθεί το 2005 και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες της φετινής ομάδας Κ19 του Άρη. Οι 24 συμμετο΄χες και το 1 γκολ, αναδεικνύουν τη γεμάτη χρονιά του παίκτη.

Αλέξανδρος Καραμανλής

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι και αυτός της «φουρνιάς» του 2007 και πρόκειται για έναν από τους σημαντικούς επιθετικούς που βρίσκονται στις ομάδες νέων του Άρη. 13 εμφανίσεις και 3 γκολ κατέγραψε στη σεζόν, έχοντας μια θετική παρουσία.


Previous article«Άνθρωποι του Παναθηναϊκού στη Βραζιλία για τον Παβόν»
Next article«Άγκυρα» στον Πειραιά για τον Μασούρα: Παραμένει στον Ολυμπιακό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here