Ο Άρης τα έκανε σχεδόν όλα λάθος στην άμυνα του και γνώρισε φυσιολογική ήττα από τον ΟΦΗ.

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να ταξίδεψαν στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους έφερνε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η ανασταλτική τους λειτουργία παρουσίασε πολλά προβλήματα και έτσι ήρθε η ήττα με 3-2 από τον τοπικό ΟΦΗ.

Οι ατομικές επιδόσεις της πλειονότητας της αμυντικής γραμμής για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν αρνητικές, αποτυπώνοντας την εν λόγω εμφάνιση της.

Μάρτιν Μοντόγια

Ξεκινώντας από τον Μάρτιν Μοντόγια, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Ισπανό δεξιό μπακ, ο οποίος μέτρησε 11 χαμένες μονομαχίες, σε κομβικά για την ομάδα του σημεία του γηπέδου.

Παράλληλα, στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφερε ποτέ να συνεισφέρει ουσιαστικά, πραγματοποιώντας αρκετά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη.

Εκτός αυτών, πρόκειται για τον παίκτη που υπέπεσε στο πέναλτι που έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας μια πολύ κακή εμφάνιση.

Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια από τις σταθερές στην άμυνα του Άρη, όμως στο τελευταίο παιχνίδι παρουσιάστηκε… αγνώριστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Μόλις 12/22 μονομαχίες για τον Φαμπιάνο Λέισμαν, τον οποίο κατάφερε να εκθέσει ο ΟΦΗ, βγάζοντας τον αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι οι 3 επεμβάσεις που είχε ο έμπειρος στόπερ, νούμερο πολύ μικρό για την ποιότητα αλλά και για το ιστορικό του παίκτη με τη φανέλα του Άρη.

Χουλιάν Κουέστα

Δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά η σεζόν για τον εμβληματικό πια τερματοφύλακα και αρχηγό του Άρη, που θα μπορούσε να κάνει περισσότερα στην Κρήτη.

Στο πέναλτι του Γιουνγκ δεν μπορεί να φέρει ευθύνη, ενώ στην κεφαλιά του Λαμπρόπουλου θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση, παρά την αρκετά κοντινή απόσταση.

Το τέρμα που σίγουρα ήταν ίκανος να αποσοβήσει ήταν αυτό του Σαλσίδο, με την εκτέλεση του Κολομβιανού να είναι ξαφνική, όμως να καταγράφεται ως 0.19 expected conceded goals στον Ισπανό, όπως μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα σουτ προς την εστία του.

Αναφορά σαφώς πρέπει να γίνει και στον Γιακούμπ Μπράμπετς, που χάνει τον Λαμπρόπουλο στο 2ο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ αργεί να καλύψει τον Σαλσίδο στο γκολ που έκανε το 3-1.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here