Ο Τόμα Μπάσιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη, με την περίπτωση αυτή να δείχνει το που στοχεύει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η περίπτωση του Τόμα Μπάσιτς μόνο εύκολη δε θα είναι για τον Άρη, παρόλα αυτά ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», δείχνει σε τι μοτίβο θέλει να κινηθεί η ομάδα του για τη νέα χρονιά, χτίζοντας θεμέλια για κάτι σαφώς πιο σταθερό και με μεγάλη εμπειρία και κίνητρο.

Ο 27χρονος Κροάτης μέσος της Λάτσιο, μόνο τυχαίος δε μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και στα 27 του έχει εμπειρία και από το ιταλικό αλλά και το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται και σε μια πολύ καλή και ώριμη ηλικία, εν αντιθέσει με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις οποίες κινήθηκε ο Άρης το περυσινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, η κίνηση και η προσπάθεια του Άρη για τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, δείχνει πως ο Άρης θα προσπαθήσει να φέρει έναν ακόμη… Νταρίντα δίπλα στον Νταρίντα, θωρακίζοντας το κέντρο του και κάνοντάς το αξιοζήλευτο αλλά και… επικίνδυνο προς τις αντίπαλες ομάδες.

loading...

Previous articleΕξετάζεται ξανά η Κύπρος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
Next articleΒασικός με τη Ρόμα για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες ο Μαντί Καμαρά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here