Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στην επιθετική γραμμή, αποτελώντας το δίδυμο με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 29χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, όπως επίσης έχει υπάρξει και συμφωνία μεταξύ των Ισραηλινών και της Ένωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα από το Ισραήλ one.co.il, ο φορ από την Αϊτή ήθελε ήδη να αποχωρήσει, λόγω της πολεμικής κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ. Παράλληλα το γεγονός ότι το συμβόλαιο του έληγε του χρόνου, αποτέλεσε σημαντικό «όπλο» ώστε να συμφωνήσουν στην πώληση του Πιερό στην Μακάμπι Χάιφα.

Όσον αφορά τη συμφωνία των δύο ομάδων το ποσό που θα καταβάλλει η ΑΕΚ προς την Μακάμπι είναι 2.5εκατ. ευρώ το φιξ ποσό και με τα μπόνους θα ξεπεράσει κατά τι τα 3εκατ. ευρώ. Ενώ το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 3+1 έτη με ετήσιες αποδοχές περίπου 800χιλ. ευρώ, πολύ περισσότερα από τις απολαβές του στο Ισραήλ. Μάλιστα με τα μπόνους το ποσό θα φτάσει το 1εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα μετά το Αϊτή-Αγιος Μαρτίνος ώστε να περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ένωση. Την ίδια ώρα, η συμφωνία όλων των πλευρών για το οριστικό deal επιβεβαιώνει και η Μακάμπι Χάιφα, καθώς, άνθρωπος της ομάδας, μιλώντας στο Sport Channel, εξήγησε: «Ήταν απίθανο για τον Πιερό να αρνηθεί. Δέχτηκε πρόταση με χρήματα πάνω από δύο φορές από όσα έπαιρνε εδώ. Ήταν δελεαστική η πρόταση και για την ομάδα».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here