Ένα θέμα που… καίει τον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά είναι η θέση του κεντρικού επιθετικού. Η παραμονή ή όχι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα κρίνει αν θα υπάρξουν μια ή δύο μεταγραφές στη θέση και το όνομα που έχει υπάρξει έντονα τις τελευταίες ημέρες ως αντικαταστάτης του Μαροκινού, είναι αυτό του Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

Ο Καμερουνέζος όντως έχει απασχολήσει και ακόμα απασχολεί τους Πειραιώτες που θα πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση οικονομικά για να καλύψουν τα «θέλω» του παίκτη. Το συμβόλαιο που έχει ο 32χρονος στην Μπεσίκτας ξεπερνά τα 3εκ. ευρώ, φτάνει τα 3.1 πιο συγκεκριμένα και όπως γίνεται αντιληπτό είναι εξαιρετικά μεγάλο για δεδομένα ελληνικής ομάδας.

Το μεγάλο υπέρ που έχει ο Ολυμπιακός είναι πως οι Τούρκοι είναι απόλυτα διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη, ο οποίος μάλιστα κάνει ατομικές προπονήσεις. Ωστόσο οι απαιτήσεις ενός παίκτη με τέτοιο βιογραφικό, που γνωρίζει ότι στην ηλικία που είναι μπορεί να βρει τα ίδια χρήματα και στη Σαουδική Αραβία μοιάζουν προς το παρόν να μεγαλώνουν τις δυσκολίες που ήδη υπάρχουν σχετικά με την πιθανότητα μετακίνησης του στον Ολυμπιακό.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here