Η πορεία του Έλληνα προπονητή στη Superleague.

Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη είναι αυτό που «συνδέεται» με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τη λύση της συνεργασίας των Αρκάδων με τον Κλοντ Μακελελέ.

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να οδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτό ακριβώς κατάφερε ο Γιαννίκης, παίρνοντας την άνοδο από τη Superleague 2 και κάνοντας τον ΠΑΣ ξανά μια υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τη σεζόν 2020/21, οι Ηπειρώτες τερμάτισαν στην 8η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια και στην 9η μετά τα playouts, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς και μένοντας μακριά από κάθε κίνδυνο.

64 αγώνες, 31 νίκες, 14 ισοπαλίες και 19 ήττες ήταν ο συνολικός απολογισμός του Αργύρη Γιαννίκη στα Γιάννενα, σε μια πετυχημένη πορεία.

Κάπου εκεί έλαβε τέλος και η συνεργασία των δύο πλευρών, με την ΑΕΚ να του δίνει την ευκαιρία στο πιο υψηλό επίπεδο, μετά από ένα προβληματικό για την Ένωση ξεκίνημα, για το 2021/22.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές, με τον Έλληνα προπονητή να αποχωρεί μετά από 23 παιχνίδια, κατά τα οποία μέτρησε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες, πρωτού αντικατασταθεί από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

loading...

Previous article«Στροφή» σε Γιαννίκη για τον Αστέρα!
Next articleΟ… δημιουργικός ΟΦΗ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here