Η περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού, θυμίζει κάτι αντίστοιχο με του Αλι Σαμάτα στον ΠΑΟΚ αφού αμφότεροι έχουν παραγκωνιστεί από τους προπονητές τους. Όσον αφορά τον Σλοβένο η κατάσταση μοιάζει να είναι ακόμα χειρότερη, φάνηκε άλλωστε και σε τι κατάσταση είναι, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Λεβαδειακό και ούτε καν πανηγυρίστηκε από τον ίδιο.

O 30χρονος Σλοβένος αν και ήρθε με μεγάλες… περγαμηνές από την Σπόρτινγκ έναντι 3.5εκατ. ευρώ και σχεδόν ποτέ δεν κατάφερε να τις δικαιώσει. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει πετύχει 28 γκολ από το 2022, έχοντας και 9 ασίστ σε συνολικά 84 παιχνίδια, ωστόσο η ασυνέπεια του εν γένει και η… απουσία του σε ντέρμπι έφεραν μεγάλη κριτική προς το πρόσωπο του.

Αντίστοιχα και η αξία του έχει πέσει από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό, αφού τον Νοέμβριο του 2022, σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογούνταν στα 5εκατ. ευρώ, αξία που κράτησε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, εκεί όπου άρχισε η μεγάλη πτώση. Στην τελευταία μέτρηση σε σχέση με τον Μάιο του 2024, είχε πέσει στα 4εκατ. ευρώ.

Πλέον στην τελευταία μέτρηση έχει φτάσει στα 3.5εκατ. ευρώ, δηλαδή ξανά σε επίπεδα που είχε το 2020, στα 3.2εκατ. ευρώ, δείχνοντας πως εμφανώς βρίσκεται σε πτώση και η καριέρα του εν γένει.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here