Ο ΠΑΟΚ προχωράει με την προσθήκη του Γίρι Παβλένκα τον οποίο αναμένει σήμερα (28/9) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Τσέχος όπως γνωστοποιήθηκε από ρεπορτάζ της χώρας του θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 έτους.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες σε αυτό το κομμάτι οι απολαβές του θα είναι για την πρώτη χρονιά 450χιλ. ευρώ φιξ ποσό συν κάποια μπόνους. Συμβόλαιο που αναμένεται να μεγαλώσει αν ο 32χρονος παραμείνει και την δεύτερη του χρονιά στην Τούμπα, κάτι που ωστόσο δεν μοιάζει πιθανό.

Και αυτό γιατί ο όρος που έχει μπει στη συμφωνία για να ενεργοποιηθεί το +1, όπως μεταφέρεται από τα ρεπορτάζ στην Τσεχία, απαιτεί την συμμετοχή του Παβλένκα στο 50% των αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Κάτι που φυσικά μοιάζει δύσκολο να συμβεί αφού θα πρέπει ο Τσέχος να φτάσει περίπου τα 20 παιχνίδια.

Ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν με μεγαλύτερη βεβαιότητα γνωστές τις επόμενες ημέρες. Το δεδομένο είναι πως οι Θεσσαλονικείς προσθέτουν μια εξαιρετική επιλογή βάση των συνθηκών και του χρόνου που συμβαίνει αυτή η μεταγραφή.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here