Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο έμπειρος μέσος έχει πίσω του μια πολύ γεμάτη καριέρα σε Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία ωστόσο έχει και… ασπρόμαυρο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος μέσος έχει βρεθεί ως συμπαίκτης με δύο πρώην παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο πρώτος που είναι και πιο πρόσφατος είναι ο Σουαλιχό Μεϊτέ, με τον οποίο βέβαια έχουν βρεθεί σε πολύ μικρή ηλικία να παίζουν μαζί. Πιο συγκεκριμένα στην Εθνική Γαλλίας στην Κ17 της χώρας.

Πρόκειται για 13 χρόνια πίσω τη σεζόν 2010/11 όπου οι δύο τους βρέθηκαν στο γήπεδο για 55 αγωνιστικά λεπτά συνολικά μαζί σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις. Ο ένας αγώνας ήταν για τα προκριματικά του Euro και οι άλλοι δύο για ένα τουρνουά που συμμετείχαν οι ομάδες κάτω των 17 από χώρες παγκοσμίως.

Ο δεύτερος με τον οποίο είχε μεγαλύτερη κοινή πορεία μαζί, είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Μπακαγιόκο στην Ρεν την σεζόν 2013/14 και οι δύο τους έπαιξαν μαζί σε 23 παιχνίδια, για πάνω από 1.200 αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα υπάρχει μια νίκη της τότε ομάδας τους επί της Τουλούζ με 0-5 στην οποία έχουν βρει και οι δύο δίχτυα, με τον Ολιβέιρα να πετυχαίνει 2 γκολ και τον Γάλλο μέσο του ΠΑΟΚ, ένα από τα πέντε.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here