Μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Πανσερραϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, εξ’ ου και η αλλαγή προπονητή με την αντικατάσταση του Μιχάλη Γρηγορίου και την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο. Οι Σερραίοι εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, κρατώντας για πρώτη φορά το μηδέν στη σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η ομάδα των Σερρών καταγράφει δύο σημαντικές αντιθέσεις έχοντας έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, αλλά και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ξεκινώντας από το δεύτερο ο Πανσερραϊκός έχει δεχθεί σε 5 αγωνιστικές, 12 γκολ και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στη θέση του ουραγού στη Super League.

H μεγάλη αντίθεση έρχεται στο γεγονός ότι κάτω από τα γκολπόστ διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Ο Λούκα Γκουκεσασβίλι έχει πάρει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα των Σερρών ως ελεύθερος και τα πρώτα δείγματα του είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

Ο 25χρονος είναι έχει την 1η θέση στις αποκρούσεις με 23, αφήνοντας πίσω του, σε… ισοβαθμία με τον Τσάβες του Παναιτωλικού που έχει επίσης 23. Την 3η θέση έχει ο Ιβάν Κόστιτς της Λαμίας με 20, ακολουθεί ο Μπαραγάν της Athens Kallithea με 19 και αυτός που κλείνει την 5αδα είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ με 17.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here