Ο Πέδρο Ενρίκε που πέρασε μια 3ετία στον ΠΑΟΚ, παίζει πλέον στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας στην ιστορική Ιντερνασιονάλ, την οποία έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην άνοδο, σκοράροντας κατά ριπάς.

Ο Πέδρο Ενρίκε έφτασε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017, από τη γαλλική Ρεν, στην οποία ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 1.6 εκατομμύρια ευρώ και σε ένα εξάμηνο εκείνης της χρονιάς ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να αφήσει το σημάδι του, καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ του τελικού με την ΑΕΚ, χαρίζοντας το κύπελλο στον ΠΑΟΚ, μετά από πάνω από μια 10ετία. Ο Ενρίκε την επόμενη χρονιά πήγε δανεικός στην Κάμπαγκ και αργότερα στην Αστάνα, αργότερα γύρισε ξανά στον ΠΑΟΚ και στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος.

Ο Ενρίκε αργότερα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο τρέφει ωραία αισθήματα και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει στα social media του, για την Καϊσέρισπορ και την Σίβασπορ, ενώ από τον Απρίλιο του 2022 γύρισε στη πατρίδα και φοράει τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, βοηθώντας την στην προσπάθεια της να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας. Ο Ενρίκε μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ της Ιντερνασιονάλ με 8 γκολ σε 10 συμμετοχές και έχει βοηθήσει τα μέγιστα, με τη Ιντερνασιονάλ να είναι στη 2η θέση 5 βαθμούς από τη πρώτη Γκρέμιο.

loading...

Previous articleΒαν Ντόινεν: Τον πήρανε για Βαν Νταμ και βγήκε… κομπάρσος
Next articleΟ Κνετ βρήκε τη φόρμα του και δε τρώει ούτε γκολ στα μισά ματς!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here