ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 σε ένα ιδιαιτέρως χορταστικό ντέρμπι παρά τα λίγα γκολ, αφού οι δύο ομάδες παρήγαγαν αρκετές φάσεις και είχαν σημαντικούς παίκτες ως πρωταγωνιστές. Μια τέτοια περίπτωση που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος είναι και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 30χρονος μέσος έκανε πιθανότατα το καλύτερο του παιχνίδι φέτος, αφού ήταν αποτελεσματικός στη συνδρομή του τόσο αμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά, όταν χρειάστηκε να απειλήσει το έκανε και όταν χρειάστηκε να κόψει και πάλι ήταν εκεί. Στο συνολικό πλαίσιο είχε 15 ενέργειες σωστές από τις 31 με ποσοστό 48%.

Σε αυτό των μεταβιβάσεων είχε 11 σωστές στις 15 που έδωσε με ποσοστό 73%, ενώ παράλληλα είχε και 2/3 μακρινές (67%).

Accurate Passes Vs AEK

Όσον αφορά τη συνδρομή του στο αμυντικό κομμάτι ο Ρώσος έπιασε την καλύτερη του επίδοση φέτος με 7 κοψίματα, ενώ παράλληλα είχε και 1/3 αμυντικές μονομαχίες, 1 εκκαθάριση αλλά και 1/2 εναέριες.

Interceptions Vs AEK

Στη συμβολή του στο κομμάτι της δημιουργίας απειλής μέσω των μεταβιβάσεων του, ο Οζντόεφ ήταν εξαιρετικός στα 76 λεπτά που αγωνίστηκε. Στις πάσες στο τελευταίο τρίτο είχε 3 σωστές από τις 4 (75%), ενώ στις προωθημένες από τις 8 που επιχείρησε είχε 6 σωστές με ποσοστό (75%).

Forward Passes Vs AEK
Passes to Final Third VS AEK

Τέλος στο κομμάτι της επίθεσης ήταν πιο απειλητικός από ποτέ, με 2 προσπάθειες για γκολ και την μια να καταλήγει στο δοκάρι μάλιστα. Αυτή ήταν που του ανέβασε τα XGoals σε τέτοια επίδοση με 0.37, ενώ είχε και 2/2 πάσες στην αντίπαλη περιοχή αλλά και 2 επαφές σε αυτή.

XGoals VS AEK

Σε γενικό πλαίσιο η εικόνα του Οζντόεφ δίνει στον Ραζβάν Λουτσέσκου μια αξιόπιστη λύση, που πέρυσι στερήθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και φέτος ελπίζει να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, δίνοντας βάθος στο ρόστερ.

loading...

Previous articleΛαμία: Όσο δεν κερδίζει στην έδρα της θα έχει πρόβλημα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here