Τι αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα για την αναμέτρηση των δύο Γάλλων.

Ο Κλοντ Μακελελέ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας επί της Athens Kallithea στη Λεωφόρο, με 1-3.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Footmercato, που σχολίασε αυτή τη νίκη του Γάλλου προπονητή, τονίζοντας μάλιστα πως ήρθε απέναντι στον Ματιέ Βαλμπουενά.

Το ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρει:

«Χωρίς ήττα μέχρι στιγμής, αλλά το σημαντικότερο, η πρώτη νίκη για τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Μετά από δύο ισοπαλίες απέναντι με Λεβαδειακό (1-1) και Παναιτωλικό (1-1), ο Γάλλος τεχνικός πέτυχε μια νίκη με… στιλ, την Κυριακή στο γήπεδο της Καλλιθέας, της ομάδας του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτού του αποτελέσματος: ο Ντάρνελ Ερίκ Μπιλέ. Αυτή την εβδομάδα, σας είχαμε ανακοινώσει την υπογραφή του ταλαντούχου πρώην παίκτη της Σεντ Ετιέν στην ελληνική ομάδα.

Και δεν χρειάστηκε παρά τέσσερα λεπτά για να γίνει καθοριστικός. Εκρηκτικός, δυνατός και επιδραστικός, ο 18χρονος εξτρέμ βοήθησε την ομάδα του να πάρει το προβάδισμα αστο 71’΄(1-2), πριν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φεντερίκο Μακέντα, “σβήσει” τις ελπίδες των αντιπάλων στο 77′ (1-3)».   

loading...

Previous articleΜέσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Λας Πάλμας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού
Next articleΤέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μακελελέ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here