Ολοκλήρωσε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, όντας κομβικός για την ομάδα του.

Οι αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου στην ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας.

Μια από αυτές ήταν ο, δανεικός από την ΑΕΚ, Ζίνι, με τον Ανγκολέζο εξτρέμ να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας μάλιστα και το πέναλτι που έφερε το σκορ στο 2-1.

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να προσθέσει άλλη μια επιτυχημένη ντρίμπλα στο ενεργητικό του, καθώς τελείωσε την αναμέτρηση με 4/5 συνολικά.

Στις πάσες δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα, μετρώντας 1/1 στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, 2/2 προωθημένες και 3/3 πάσες προς τα πίσω, διατηρώντας την κατοχή για τον Λεβαδειακό, όποτε αυτό ήταν δυνατό.

Η αγωνιστικότητα του Ζίνι, τον έφερε σε 12 συνολικά επιθετικές μονομαχίες και μάλιστα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει 6 εξ’ αυτών, όπως βλέπετε παρακάτω.

Εκτός αυτών κέρδισε και ένα φάουλ, ενώ κατέγραψε και μια επαφή στην αντίπαλη περιοχή.

Καταληκτικά, η περίπτωση του Ζίνι είναι μια από αυτές που στηρίζουν αρκετά οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του δείχνει τον απαραίτητο ζήλο, προκειμένου να καθιερωθεί ως ένας από τους επικίνδυνους παίκτες της Superleague.

loading...

Previous article«Ο Άρης επιτρέπει στον Σιφουέντες να αξιοποιήσει το ταλέντο του»- Τι γράφτηκε για Σαβέριο
Next articleΑΕΚ: Οντουμπάτζιο… reloaded!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here