Ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά σε ευνοϊκή κατάσταση. Οι Περιστεριώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό (29/9 18:00) έχοντας μια κομβική απουσία. Τον Καρλίτος που βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού και… στερεί από την ομάδα του τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, μαζί με τον Αμρ Ουάρντα.

Ο πολύπειρος Ισπανός επιθετικός μπορεί να μην είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά, ωστόσο η αγωνιστική άνοδος του Ατρομήτου, συνέπεσε μαζί με το φορμάρισμα του 34χρονου φορ. Ο Καρλίτος μετράει δύο γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία με τους Περιστεριώτες να κάνουν το 2/2.

Με 2 γκολ και 1 ασίστ σε 111΄αγωνιστικά λεπτά ο Ισπανός συμβάλλει σε ένα γκολ της ομάδας του ανά 37 λεπτά που αγωνίζεται, σε ένα εντυπωσιακό νούμερο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα 38 λεπτά που αγωνίστηκε με αντίπαλο την Λαμία είχε 3 επαφές στην αντίπαλη περιοχή, 1 σουτ στο οποίο σκόραρε και δημιούργησε ένα σουτ για τους συμπαίκτες του (σ.σ είχε δημιουργήσει ένα και με αντίπαλο τον Αστέρα).

Touches In Penalty Area Vs Lamia

Mε τον Αστέρα βέβαια ήταν πιο απειλητικός, λόγω και του ότι αγωνίστηκε περισσότερο, με 0.58XGoals αλλά και δύο επαφές στην αντίπαλη περιοχή σε 73 λεπτά. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι είναι εξαιρετικός στις μεταβιβάσεις όσο με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά με τη Λαμία, με 16/20 συνολικά.

X Goals Vs Asteras Tripolis
Passes Vs Lamia

Ακόμη σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο επιδραστικός Καρλίτος, έφτασε τις 0.31XAssists, με 0.64XGoals συνολικά και 5 επαφές στην αντίπαλη περιοχή. Συνυπολογίζοντας και όλα τα παραπάνω η συμβολή του σε αυτά τα 111 λεπτά που αγωνίστηκε στις δύο νίκες του Ατρομήτου, μόνο κάτι παραπάνω από κομβική μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως και η απουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πάντως τέλος ο Ατρόμητος έχει την τύχη να έχει και έναν από τους πιο αποτελεσματικούς φορ του πρωταθλήματος, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ο 34χρονος σκοράρει ανά 3.5 τελικές, βάζοντας τον εαυτό του στην 5η θέση στην σχετική λίστα του πρωταθλήματος. Έτσι δίνει και στους Περιστεριώτες αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία, ένα πολύ δυνατό επιθετικό «όπλο» εν όψει της συνέχειας.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here