Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια προβληματική εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών και αυτό έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να στραφούν στους ελεύθερους τσεκάροντας περιπτώσεις δημιουργικών ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται είτε στο “10”, είτε στα εξτρέμ. Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να προχωρούν είναι αυτή του Αλγερινού εξτρέμ, Αντάμ Ουνάς.

Φυσικά δεν είναι η μοναδική περίπτωση αφού φαίνεται να έχει εξεταστεί και ο Τούρκος μεσοεπιθετικός, Γιουσούφ Γιαζιτσί, με αμφότερους να έχουν μείνει ελεύθεροι από την Λιλ. Η περίπτωση που φαίνεται να ασχολούνται εντατικότερα οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Αφρικανού εξτρέμ με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές ώστε να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία της 30ης Σεπτεμβρίου που κλείνει το μεταγραφικό «παράθυρο» για τους ελεύθερους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Λιλ, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ σε 1.011′. Ενώ να υπενθυμίσουμε ότι όποιος παίκτης αποκτηθεί τώρα από τον Ολυμπιακό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου που ολοκληρώνεται η League Phase.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here