Αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» της περσινής ευρωπαϊκής επιτυχίας του Ολυμπιακού και πλέον… πιστώνεται αυτή την επιτυχία. Πρώτα αυτή η πίστωση ήρθε σε πραγματικό επίπεδο με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του από τους Πειραιώτες και έπειτα ήρθε και το transfermarkt να δώσει και την απαραίτητη άνοδο στην αξία του.

Κάνοντας τον μάλιστα τον 2ο ακριβότερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος με 4εκατ. ευρώ πίσω από τον Κοτάρσκι (7εκατ. ευρώ). Ο Έλληνας πορτιέρο έχει κάνει τις 23 από τις 54 εμφανίσεις του περίπου από τα μέσα της περσινής σεζόν, τότε που πήρε τη θέση του βασικού από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και δεν την ξανά άφησε ποτέ.

Μάλιστα το χαρακτηριστικό για την εκρηκτική του άνοδο είναι πως την περσινή σεζόν είχε 5 Clean Sheets σε 16 παιχνίδια, ενώ φέτος ήδη μετρά 4, σε 7 ενενηντάλεπτα. Χωρίς βέβαια να έχει πέσει ακόμα στα πολύ… δύσκολα της σεζόν που δεδομένα θα είναι η πρώτη του απόλυτα ολοκληρωμένη στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την αξία του, μετά τη νέα μέτρηση του transfermarkt ο Χανιώτης έφτασε από τα 2 στα 4εκατ. ευρώ σε μια εντυπωσιακή άνοδο που σίγουρα έχει να κάνει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, στην εκτός έδρας πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στον δεύτερο ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα, όσο και στο μεγάλο τελικό με την Φιορεντίνα που έδωσε τελικά και το τρόπαιο στον Ολυμπιακό.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here