Ο Ολυμπιακός έχοντας μπει πια στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου προσπαθεί να κλείσει τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Οι δύο που τον απασχολούν ασταμάτητα εδώ και ένα δίμηνο, είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και ο Νταβίντ Κάρμο.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο εξτρέμ οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να περιμένουν, έχοντας αποκτήσει τον Βέλντε και αναμένουν την έκβαση της υπόθεσης του. Οι δηλώσεις του Ο’ Νιλ δείχνουν τη θέληση του να δουλέψει και με τον Ποντένσε, αλλά και όσους άλλους ήταν εκτός ομάδας.

Και μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, στον οποίο ο 28χρονος αγωνίστηκε για 15 λεπτά, δήλωσε: “Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου, επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους”.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως αν ο Ολυμπιακός ανεβάσει την πίεση του και συνεχίσει το… πρέσινγκ θα καταφέρει να αποκτήσει τον Πορτογάλο. Το ποσό που απαιτούσε η Γουλβς ήταν τα 10εκ. ευρώ και ως τώρα οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει να ρίξουν τις απαιτήσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρμο, ο Ανγκολέζος στόπερ αν και είχε πάρει εγγυήσεις ότι θα πάρει θέση βασικού τα πρώτα τρία παιχνίδια της Πόρτο, δεν έχουν δείξει ότι υπολογίζεται ως τέτοιος. Μάλιστα Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι “δράκοι” θα αναζητήσουν και άλλο κεντρικό αμυντικό. Επομένως ο 24χρονος δεν θα υπολογίζεται δεδομένα ως βασικός.

Η υπόθεση του είχε κλείσει κατά τα μέσα Ιουλίου, όταν είχε γίνει γνωστό πως οι Πειραιώτες τα είχαν βρει με την Πόρτο, αλλά ο Κάρμο προτίμησε να μείνει για να αγωνιστεί ως βασικός. Πλέον με τα δεδομένα να αλλάζουν και τον Ολυμπιακό να μην έχει βρει παίκτη στη θέση η περίπτωση του δεν αποκλείεται να επανέλθει ως μεταγραφικός στόχος.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here