Την άτυπη ρεβάνς τους για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας πήραν οι Καλαματιανοί απέναντι στην Παναχαϊκή την οποία κέρδισαν με 1-0 εντός έδρας για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης Γιώργος Παμλίδης που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άρη στην Καλαμάτα.

Μάλιστα αυτό ήταν και το δεύτερο συνεχόμενο γκολ για τον έμπειρο φορ μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Β’. Με αυτή τη νίκη η Καλαμάτα διατήρησε την 3η θέση όντας στο -2 από την Κηφισιά και τον Πανιώνιο που έχουν 13 βαθμούς, έναντι 11 δικούς της.

Ο 30χρονος επιθετικός βρέθηκε σε θέση βολής στη μεγάλη περιοχή μετά από φάση διαρκείας στο 45+1′ και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος (64′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος (88′ Αναστασόπουλος), Μορέιρα (88′ Γρίβας), Μόρσεϊ (78′ Κατάλντι), Παμλίδης, Μπαράλες (64′ Αλκαρανάς), Μπακαγιόκο

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Κοζορώνης, Παπατόλιος, Πολέττο (46′ Ζέκοφ), Λεσάι (57′ Ντε Τομάς), Νίλι (57′ Τραορέ), Ρόβας (62′ Μαρδιγάλ)

loading...

Previous articleΦοβερό ημίχρονο για Τζίμα με δύο γκολ στο ευρύ προβάδισμα της Νυρεμβέργης (vid)
Next articleΚώστας Μανωλάς: Έκανε φοβερό ντεμπούτο με τον Πανναξιακό σκοράροντας πέντε γκολ (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here