Νέος προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Μίλαν Ράσταβατς από το πρωί της Κυριακής (13/10), μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα, με τον Σέρβο να συμφωνεί από την περασμένη Παρασκευή (11/10) για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ράσταβατς επανέρχεται στους πάγκους ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιο στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο 51χρονος τεχνικός είναι δύο ετών, διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Έτσι πλέον από την Τρίτη 15/10 ο νέος προπονητής των Κρητικών θα ξεκινήσει την προετοιμασία του μαζί με τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (20/10 18:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 51 ετών (γενν. 1/11/73) Σέρβος τεχνικός, έχει άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο ως προπονητής της Ξάνθης (2017-2019), όσο και με την διπλή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αρχικά από τον Δεκέμβρη του 2019 ως τον Ιούνιο του 2022 & τη σεζόν 2023/24 μέχρι και την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος).

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Vojvodina (2022-23) και στη Radnicki Nis (2015-2017). Έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός προπονητής των τμημάτων υποδομής της Σερβίας, ενώ το καλοκαίρι του 2018 ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Σερβίας που συμμετείχε στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Άμεσοι συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι οι κ.κ. Goran Saula και Vladimir Ilic, οι οποίοι θα πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ τους Νίκο Κουνδουράκη, Αντώνη Λυκούρη και Δήμο Χριστοφή.

Καλωσορίζουμε τον κ. Rastavac και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ΟΦΗ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!».

loading...

Previous articleΜπιλέ: Όσα έκανε στο ντεμπούτο του ο παίκτης που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για τον Αστέρα (Wyscout Analysis)
Next articleΠαναθηναϊκός: «Διαστημικός» Ουναΐ σκόραρε δις και μοίρασε ασίστ στην πεντάρα του Μαρόκου (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here