Σε τρομερή κατάσταση, αν και δεν σκόραρε, ήταν ο Βαγγέλης Παυλίδης στην εντυπωσιακή νίκη της Μπενφίκα με 4-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Πορτογάλοι ήταν εντυπωσιακοί στη 2η αγωνιστική του Champions League στο εντός έδρας παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Ακτούρκογλου να ανοίγει το σκορ στο 13′ με δεξί πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από άνοιγμα του Αουρσνές από τα δεξιά.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Βαγγέλης Παυλίδης έφτασε μια ανάσα από το 2-0, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Όμπλακ και κατέληξε άουτ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Έλληνας φορ κέρδισε πέναλτι στο 51ο λεπτό έπειτα από παρέμβαση του VAR. Ο Ντι Μαρία ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Όμπλακ γράφοντας το 2-0.

Ο Μπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κεφαλιά του Μπα έπειτα από κόρνερ του Μπέστε στο 75′ και ο Κόκτσου έβαλε το κερασάκι ευστοχώντας σε πέναλτι στο 84ο λεπτό.

Έτσι οι Πορτογάλοι με το 2/2 ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με άλλες έξι ομάδες. Ενώ από την άλλη η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε με 3 βαθμούς ισοβαθμώντας με άλλες οκτώ ομάδες.

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Τρουμπίν, Καρέρας, Οταμέντι, Αραούχο, Μπα (86′ Σίλβα), Φλορεντίνο, Κοκτσού (86′ Μπαρέϊρο), Όρσνες, Ντι Μαρία, Παυλίδης (60′ Αμντουνί), Ακτούρκογλου
  • ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λίνο, Ρεϊνίλντο, Βίτσελ, Χιμένεθ, Ντε Πολ (46′ Σεράνο), Κόκε (46′ Γκάλαχερ), Άλβαρες (60′ Σιμεόνε), Γιορέντε (33′ Μολίνα), Κορέα, Γκριεζμάν (46′ Σόρλοθ)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here