Η Ελλάδα, έβγαλε τεράστια αποθέματα ψυχής, σε έναν αγώνα που δεν έπρεπε να γίνει, επικρατώντας με 1-2 κόντρα στην Αγγλία. Οι διεθνείς μας έπαιξαν με πάθος και αυταπάρνηση, σαφώς επηρεασμένοι από τον χαμό του Μπάλντοκ, αλλά θέλοντας να παίξουν και για αυτόν.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης αυτής ήταν ο Βαγγέλης Παυλίδης με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει τρεις φορές συνολικά, με τις δύο να καταγράφονται και τη μια να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία των αναμετρήσεων, μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μάλιστα ο φορ της Μπενφίκα κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σκοράρει στο Γουέμπλεϊ (παλιό και νέο) σε διάρκεια αγώνα. Ο προηγούμενος που το είχε καταφέρει ήταν ο Κώστας Τσιμίκας σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup το 2022 κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο εκείνο είχε μπει στην διαδικασία των πέναλτι επομένως δεν μπορεί να συνδεθεί με το τωρινό ρεκόρ του Παυλίδη.

loading...

Previous articleΑστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή Παντελίδη
Next articleΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Δέλλας – Αποχωρεί λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here