Η εξέλιξη του Βαγιαννίδη μόνο με χαμόγελα μπορεί να αφήνει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς το πρότζεκτ γύρω από το πρόσωπό του (δανεισμοί και Β’ ομάδα), φαίνεται ότι τον έχουν φέρει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο.

Ο 21χρονος πλέον δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτό δείχνουν και οι αριθμοί, καθώς τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μην έχει καν τελειώσει.

Σύμφωνα με τα updates του Transfermarkt, ο Βαγιαννίδης με τις επιδόσεις του, κατάφερε να αυξήσει την χρηματιστηριακή του αξία κατά 200.000 ευρώ από τον Νοέμβριο, νούμερο το οποίο θα αυξάνεται όλο και περισσότερο αν ο Έλληνας παίκτης συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς.

Με την χρηματιστηριακή του αξία πλεον να βρίσκεται στα 500.000 ευρώ, ο Βαγιαννίδης ακούγεται όλο και περισσότερο στα αυτιά των ξένων ομάδων, οι οποίες τον είχαν στα ραντάρ τους και παλαιότερα, όταν σε μικρή ηλικία είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για την Ίντερ.

loading...

Previous articleVIDEO: Απίθανο το πρώτο γκολ του Σουάζο με την Τουλούζ
Next articleΝτόι: Η ραγδαία αύξηση της χρηματιστηριακής του αξίας έχει εξήγηση

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here