Ο στόπερ του Άρη ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και έδειξε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ.

Με τον Φαμπιάνο να προέρχεται από ίωση, ο Φραν Βέλεθ ήξερε πως ο Άρης θα χρειαζόταν την παρουσία του στο ντέρμπι της Αθήνας, στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, «κρατώντας» την ομάδα του σε αρκετά δύσκολα διαστήματα αυτού, την ώρα που επιχείρησε συχνές προωθήσεις, βρισκόμενος σχεδόν σε όλο το μισό των «κιτρινόμαυρων», όπως δείχνει το γράφημα με όλες του τις δράσεις.

Έδωσε βροντερό «παρών» στις μονομαχίες, κερδίζοντας 5 από αυτές, με τις 3 να έρχονται στην περιχοή του Χουλιάν Κουέστα, από την οποία απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Αναφορικά με τις συνολικές μονομαχίες, εκεί μέτρησε 9/15.

Οι 8 επεμβάσεις του στάματησαν υποσχόμενες κατοχές της πρώην ομάδας του, δείγμα του πάθους και των σωστών αμυντικών ενεργειών που παρουσίασε στο γήπεδο.

Βέβαια, δεν έλλειψε και η δημιουργική προσπάθεια από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που ορισμένες φορές πήρε μέτρα με την μπάλα στο γήπεδο, επιχειρώντας αρκετές προωθημένες μεταβιβάσεις, κάτι που μπορείτε να δείτε στο αμέσως παρακάτω γράφημα.

Ο φετινός Άρης έχει δείξει πως δεν στερείται εναλλακτικών λύσεων, με τον Φραν Βέλεθ να δείχνει πως δύναται να ανταπεξέλθει σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων, από τη στιγμή που διατέλεσε καταλυτικό ρόλο στον βαθμό των «κιτρινόμαυρων» στην Αθήνα, πραγματοποιώντας την κορυφαία φετινή του εμφάνιση.

loading...

Previous articleΣαλσίδο: Έγινε ο απόλυτος… game changer στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ (Wyscout Analysis)
Next articleΜπετανκόρ: Ο «killer» του Πανσερραϊκού που σπάει όλα τα… κοντέρ (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here