Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο παιχνίδι, από τα τρία στο φετινό Champions League. Ο 28χρονος μπακ έκανε μια εξαιρετικά γεμάτη εμφάνιση, έχοντας συμβολή στο νικητήριο γκολ των «Reds» αφού ξεκίνησε από δική του σέντρα πριν ο Σαλάχ μοιράσει την ασίστ στον Νούνιεζ.

Αυτό μάλιστα ήταν το καλύτερο παιχνίδι του διεθνή μπακ με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ φέτος, αφού αναδείχθηκε και MVP. Ο Τσιμίκας είχε 58 σωστές ενέργειες από τις 71 που επιχείρησε συνολικά με ποσοστό 82%. Παράλληλα ήταν εξαιρετικός και στο κομμάτι των μεταβιβάσεων με μόλις 4 λανθασμένες και 51/55 με ποσοστό 93%.

Total Actions/Successful Vs Leipzig
Passes/Accurate Vs Leipzig

Ενώ στις μακρινές πάσες είχε 4/5 (80%), αλλά και 3/4 πάσες στο τελευταίο τρίτο (75%). Επιπλέον έπιασε τεράστιο αριθμό προωθημένων μεταβιβάσεων με 22/24 (92%). Μεταξύ άλλων είχε και 1 σωστή σέντρα αλλά και 8/8 (100%) πίσω πάσες, λαμβάνοντας 48 φορές την μπάλα.

Forward Passes/Accurate Vs Leipzig

Αν και μπακ ο Έλληνας αμυντικός ήταν πολύ καλός και στη συνδρομή του στο επιθετικό κομμάτι. Ο 28χρονος είχε 1/1 ντρίμπλα, 2/2 επιθετικές μονομαχίες,1 Shot Assist από κόρνερ και 3 επαφές στην αντίπαλη περιοχή.

Touches In Penalty Area Vs Leipzig

Τέλος στα στατιστικά που αφορούν την άμυνα, στις μονομαχίες ο Τσιμίκας είχε 3/7 (43%). Επιπλέον είχε 1 κόψιμο και 2/2 ανακτήσεις μπάλας. Εν κατακλείδι όπως και να έχει ο Έλληνας μπακ έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι για πιο λόγο παραμένει εξαιρετικά ενεργός σε μια ομάδα με τεράστιο ανταγωνισμό ακόμη και με νέο προπονητή και όχι τον Κλοπ που τον έφερε στην Αγγλία.


loading...

Previous article«Κοντά σε ανανέωση με την Λάτσιο ο Μανδάς, με οκταπλάσια χρήματα» (pic)
Next articleΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για την Πλζεν με Ότο στα αριστερά και Μπράντον στην κορυφή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here