Βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι για να καλύψει τις… ανακατατάξεις (σ.σ φυγή Εκόνγκ, πώληση Κουλιεράκη) αλλά τελικά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο. Ο λόγος για τον Σαμουέλ Ζιγκό, Γάλλο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στη Μαρσέιγ, αλλά πλέον αγωνίζεται δανεικός στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με τους «Λατσιάλι».

Ο 31χρονος σέντερ μπακ, έχει σήμερα τα γενέθλια του, ωστόσο το… δώρο του στη σεζόν δεν έχει έρθει ακόμη. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε λεπτό με την Λάτσιο με τα ΜΜΕ σε Γαλλία και Ιταλία να αναφέρουν πως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Μπαρόνι.

Πιο συγκεκριμένα ο Ζιγκό έχοντας και έναν τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε εκτός για δύο εβδομάδες δεν έχει καταφέρει να παίξει καθόλου. Παρά μόνο έχει βρεθεί στην αποστολή των «Λατσιάλι» σε τρία παιχνίδια, τα δύο στο πρωτάθλημα και το ένα στο Europa League. Ωστόσο ακόμα περιμένει το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν, το οποίο παραμένει άγνωστο πότε θα έρθει.

loading...

Previous articleΕπίσημο: Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Μανόλο Χιμένεθ (pic)
Next articleΚαι πάλι δίχτυα για τον Πιερό στην Αϊτή (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here