Με εντυπωσιακές κινήσεις βάση βιογραφικού και ονομάτων προσπαθούν να κλείσουν το ρόστερ στον Ηρακλή. Ένα από αυτά το ονόματα, με το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει και προφορική συμφωνία είναι αυτό του Βραζιλιάνου εξτρέμ Σεμπά.

Η καριέρα του ξεκίνησε την Κρουζέιρο με την οποία αγωνίστηκε μόλις σε 10 παιχνίδια, πριν πάει δανεικός τον Ιούλιο του 2012, στην Πόρτο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με τους Πορτογάλους, τα 29 με την β’ ομάδα, με απολογισμό 2 γκολ και 5 ασίστ. Ενώ με την 1η ομάδα αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια με 2 ασίστ.

Ακολούθησε η αγορά του από την Εστορίλ το 2013 με την οποία είχε δύο γεμάτες σεζόν πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Εκεί σε 76 παιχνίδια, είχε 13 γκολ και 11 ασίστ. Το 2015 οι Πειραιώτες ξόδεψαν 1.8εκ. ευρώ για τον Λατίνο εξτρέμ, με τον Σεμπά να αγωνίζεται συνολικά σε 99 παιχνίδια, με 11 γκολ και 19 ασίστ σε μια γεμάτη τριετία στην οποία στέφθηκε και δις πρωταθλητής.

Έπειτα υπήρξε ένας εξάμηνος δανεισμός στην Κίνα, πριν την οριστική αποχώρηση του, τον Ιανουάριο του 2019 για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάαμπ. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια μέχρι τον Ιανουάριο του ’22, με 58 συμμετοχές, 18 γκολ και 11 ασίστ. Για να γυρίσει στην Ελλάδα τη σεζόν 22/23 με τη φανέλα του Ιωνικού έχοντας 23 συμμετοχές,2 γκολ και 2 ασίστ.

Τελευταία ομάδα του σύμφωνα με το transfermarkt η Αλ Σαλμίγια του Κουβέιτ με την οποία δεν εμφανίζονται ωστόσο συμμετοχές. Αν και κυρίως αριστερό εξτρέμ, ο Σεμπα αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια και στα δεξιά της επίθεσης. Ενώ τέλος τη δεδομένη στιγμή δεν έχει χρηματιστηριακή αξία στο προφίλ του στο transfermarkt.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here