Η ΑΕΚ πραγματοποίησε τη μεγάλη μεταγραφική βόμβα φτάνοντας σε συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ, με τον Γάλλο να φτάνει στην Ελλάδα λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (18/9) και να αποθεώνεται. Ο 28χρονος θα γίνει παίκτης της Ένωσης για τα επόμενα 3 χρόνια με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας αφού θα εισπράττει περίπου 3.5εκατ. ευρώ το χρόνο.

Στην Αγγλία ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γκρέιαμ Μπέιλι τονίζει πως ο Γάλλος επιθετικός τις τελευταίες εβδομάδες είχε προσελκύσει ενδιαφέρον και ομάδων της Premier League για να αποκτήσουν τον 28χρονο. Όπως αναφέρει ο ίδιος μάλιστα ο Μαρσιάλ αρνήθηκε τις προτάσεις αυτές για να έρθει στην ΑΕΚ.

«Είχε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και το πιθανότερο σενάριο ήταν να συνεχίσει μακριά από την Ευρώπη, ενώ είχε επαφές και με τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Η ΑΕΚ του πρόσφερε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για να τον πείσει», αναφέρει στο δημοσίευμά του στο HITC ο Μπέιλι, ο οποίος στη συνέχεια προσθέτει:

«Υπήρξε ακόμα η πιθανότητα να παραμείνει στην Αγγλία. Συζητήσεις έγιναν και με ομάδες της Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά καμία από αυτές τις επιλογές δεν φάνηκε ελκυστική στον Γάλλο σταρ».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here