Η ομάδα του ΝΠΣ Βόλου έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και μετά από 5 αναμετρήσεις έχει μόλις μια νίκη και οι 4 ήττες προκάλεσαν την αλλαγή του προπονητή, με τον Χοακίν Γκόμεζ να αποχωρεί. Αυτό που πρέπει βέβαια να σημειωθεί είναι ότι παιχνίδια που έπαιξαν οι Θεσσαλοί να είναι κάποια από τα πιο δύσκολα, αφού αντιμετώπισαν ΑΕΚ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εντός).

Η ομάδα του Βόλου είναι στην κορυφή σε δύο αρνητικές κατηγορίες, αφού έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, με 3 γκολ ενεργητικό, μαζί με την Athens Kallithea και τον Λεβαδειακό. Μάλιστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του ΝΠΣ Βόλου έχει εντός έδρας παιχνίδι με την Athens Kallithea με τους δύο τους να μοιράζονται αυτή την επίδοση.

Ενώ όσον αφορά την άμυνα και εκεί ο Βόλος δεν τα καταφέρνει καλύτερα, αφού έχει την 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά τον Πανσερραϊκό που έχει 12 γκολ παθητικό. Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλοί έχουν δεχθεί 11 γκολ, με… ελαφρυντικό όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα το ότι έχουν αντιμετωπίσει τους τρεις από τους 4 διεκδικητές του τίτλου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here